Over Sofie De Valck

Sofie De Valck

Als je interesse hebt in een samenwerking met Sofie De Valck, of in het afnemen van een product of dienst, dan spreekt het voor zich om te weten met wie je in zee gaat. In 2004 ben ik afgestudeerd als informaticus. Sindsdien heb ik heel wat ervaringen opgedaan in de informaticawereld en ver daarbuiten. Ik ben al vele jaren actief als zelfstandige, maar daarnaast heb ik ook ervaring in het onderwijs als leerkracht en ICT-coördinator. Vragen m.b.t. alles wat informatica betreft, kunnen steeds via het contactformulier gesteld worden.

Over Sofie De Valck: Scrum projecten

Via enkele zeer interessante projecten ben ik in de wereld van Scrum terecht gekomen. Deze vernieuwende manier van projecten uitwerken, heeft mij steeds geïnspireerd. Vandaar dat ik deelgenomen heb aan extra opleidingen om certified scrum master te worden. Doordat ik dit certificaat op mijn naam kon schrijven, heb ik ervaring in het leiden van een scrum project. De zeer flexibele manier van werken in een scrum project, biedt heel wat mogelijkheden. Een scrum project wordt onderverdeeld in kleinere projecten, die steeds afgewerkt worden op een termijn van 1 tot 4 weken. Uiteraard wordt deze termijn op voorhand afgesproken. Via de daily scrum wordt alles erg goed opgevolgd. Vervolgens wordt er in kleine fases getest en wordt het onderdeel, of de sprint, afgesloten als alles succesvol is. Deze manier van werken heeft kleine risico’s, omdat er in kleine fases gewerkt wordt. De gewone manier van projecten uitvoeren, duurt vaak langer dan 1 of 2 jaar. Het spreekt voor zich dat deze risico’s veel groter zijn!

Over Sofie De Valck: analyses in UML

Sofie De ValckVervolgens heb ik ervaring in het maken van analyses. In verschillende sectoren heb ik analyses gemaakt die voor zowel grote als kleine projecten noodzakelijk waren. Een goed contact met de klant was hier onontbeerlijk. Schematische voorstellingen in UML werden steeds toegelicht via een uitgeschreven analyse. Deze teksten en schematische voorstellingen werden altijd voorgelegd bij de klant, zodat verbeteringen onmiddellijk uitgevoerd konden worden.

Over Sofie De Valck: diensten op het internet

Momenteel ben ik als zelfstandige vooral werkzaam op het internet. De reden hiervoor is dat ik meer van thuis uit wil werken. Het maken van gebruiksvriendelijke en goedkope websites, het schrijven van SEO teksten, het maken van cursussen voor thuiswerk, on page SEO controleren, werkzaamheden als affiliate, linkbuilding, gratis of goedkoop adverteren, het oplijsten van vakantie aanbiedingen, andere aanbiedingen, enzovoort, behoren allemaal tot mijn huidige taken.

Affiliate: wat is het?

Heel wat mensen kennen de term “affiliate” niet. Vandaar dat ik hier wat meer uitleg geef. Een affiliate is een persoon die op het internet reclame maakt voor andere bedrijven. Dit is mogelijk via producten, diensten, kortingscodes, solden, enzovoort … Wanneer de affiliate zorgt voor de verkoop van een dienst of product, krijg deze hiervoor een commissie. Deze commissie is op voorhand afgesproken en kan van bedrijf tot bedrijf heel verschillend zijn. Ikzelf werk als affiliate met enkele tussenbedrijven. Deze tussenbedrijven zorgen voor statistieken, promotiemateriaal, facturen, uitbetalingen, enzovoort. De tussenbedrijven waarmee ik samenwerk, zijn: TradeTracker België, TradeTracker Nederland, Daisycon, Tradedoubler, Affilinet, PayPro en Zanox.

Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen indien je nood hebt aan een website of andere internet gerelateerde items. Ik sta alvast open om jouw wensen tot een succesvol einde te brengen!

Sofie De Valck

X