Linkbuilding en linkruil

Linkbuilding en linkruil

Een website zonder linkbuilding is perfect mogelijk. Als je echter bij dergelijke websites aan linkbuilding doet, zullen deze websites hoger komen in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. Het spreekt voor zich dat, als je website een hogere positie heeft in Google, deze website dan ook meer bezoekers krijgt! Als jouw website nood heeft aan linkbuilding (zie ook: linkbuilding Wikipedia) of linkruil, dan kan ik hiervoor zorgen. De websites waarop je links terechtkomen, heeft een hoge kwaliteit en goede PA (page authority) en DA (domain authority) scores. Je hoeft dus niet te vrezen voor slechte linkbuilding! In volgende branches zijn er mogelijkheden beschikbaar voor het uitvoeren van linkbuilding en linkruil:

  • Gezondheid
  • Zwangerschap
  • Reizen
  • Dagje weg
  • Vrije tijd
  • Aanbiedingen
  • Breiwerk en haken
  • Tips

Linkbuilding is voor elke website voordelig

Aangezien een website via linkbuilding hoger in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines terechtkomt, is dit voor elke website voordelig. Wel moet je er rekening mee houden dat er slechte linkbuilding bestaat. Dit is het plaatsen van links die schadelijk zijn voor jouw website. Het is dus heel belangrijk om linkbuilding uit te besteden bij een bedrijf dat goed weet hoe linkbuilding werkt en dat ook goed weet wat het verschil is tussen slechte en goede linkbuilding.

Een zoekwoord definiëren

Voordat er gestart wordt met linkbuilding, moet er een zoekwoord gedefinieerd worden. Het is de bedoeling dat je met dit zoekwoord hoger gaat scoren in de zoekmachines, nadat de linkbuilding uitgevoerd werd. Hier volgt een voorbeeld:

LinkbuildingEen reis boeken doe je in deze tijd beter via internet.

Bovenstaande link gaat naar de website “https://reis-vakantie.com”. De anchor is “reis boeken”. Dit is het zoekwoord dat gekozen werd voor de linkbuilding van deze website, hetgeen betekent dat de website hoger in Google verschijnt met het zoekwoord “reis boeken”. Echter heeft de linkbuilding niet alleen effect op 1 zoekwoord, maar ook op andere zoekwoorden. Het feit is wel dat “reis boeken” meer zal stijgen dan de andere zoekwoorden waarmee deze website in de verschillende zoekmachines scoort. Waar je ook rekening mee moet houden, is dat de link zichtbaar is voor Google of andere zoekmachines. Het is mogelijk dat dit uitgeschakeld wordt. Omwille van de voordelige en nadelige effecten van linkbuilding, moet je een betrouwbaar linkbuilding bedrijf uitkiezen.

Linkruil is mogelijk

Als je interesse hebt in linkruil, dan is dat op een kleine selectie van de websites mogelijk. Hiervoor mag je steeds contact opnemen.

X