Goedkope website

Goedkope website

In de tijd waarin we nu leven, is een website niet meer weg te denken. Websites worden voortdurend bekeken door mensen die op zoek zijn naar informatie, diensten, enzovoort. Daarom is het noodzakelijk om als bedrijf een website te bezitten. Op die manier kunnen jouw klanten, of geïnteresseerden, met jou contact opnemen en meer informatie omtrent jouw bedrijf ontdekken!

Goedkope website: de mogelijkheden

Heb jij een goedkope website nodig? Dan kan ik jou hierbij van dienst zijn! Een website dat door mij gemaakt wordt, is:

 • gemaakt in CMS WordPress
  • Joomla websites zijn ook mogelijk, maar deze zijn minder gebruiksvriendelijk
  • je website zelf beheren is mogelijk
 • geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google
 • voorzien van de nodige figuren
 • voorzien van zelf geschreven en unieke teksten
  • dubbele content wordt gecontroleerd via Copyscape
 • indien gewenst voorzien van formulieren
 • gebruiksvriendelijk opgesteld
 • compatibel voor alle browsers
 • steeds voorzien van een contactformulier
 • gemaakt voor het bekijken op smartphones, tablets, laptops, enzovoort.

Bij het maken van een goedkope website is alles mogelijk. Voor elke website wordt er een aparte prijs opgemaakt. Neem dus zeker contact op voor meer informatie en voor het aanvragen van een volledig vrijblijvende offerte!

Het is steeds mogelijk om aanpassingen te doen, tot de website naar jouw wensen is.

Goedkope websiteGoedkope website: onderhoud

Een website bezitten is een zeer goede zaak, maar uiteraard moet een website ook goed onderhouden worden. Indien een goedkope website niet onderhouden blijft, is het mogelijk dat deze wegzakt in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. Indien gewenst, kan ik jouw website aan een voordelig tarief onderhouden. Dit houdt in dat ik jouw updates verzorg, maar ook kan ik jouw goedkope website voorzien van nieuwe teksten. Op die manier zien de zoekresultaten dat jouw website steeds onderhouden wordt, hetgeen erg positief is om een goede positie te behouden in de verschillende zoekmachines, zoals Google.

Goedkope website: server

Als je een website bezit, moet deze uiteraard op een server opgeslagen worden. Dit is mogelijk op je eigen server, of via het abonnement van jouw hosting bedrijf. Als je nog niet aangesloten bent bij een hosting bedrijf, kan je ervoor kiezen om je website op één van mijn servers te plaatsen.

Huidige website vernieuwen

Als je geen nieuwe website nodig hebt, maar je huidige website is te ouderwets geworden, dan is er nood aan vernieuwing! Ik kan jou hierbij helpen. Het vernieuwen van een website is ook mogelijk. Er wordt gekeken naar hetgeen verbeterd kan worden en vervolgens wordt er een voorstel tot vernieuwing gedaan. Ook hiervoor mag je steeds volledig vrijblijvend contact met mij opnemen.

WebdesignvCard: online visitekaartje

Als je nood hebt aan een online visitekaartje, dan is dat eveneens mogelijk. Een online visitekaartje staat ook wel bekend als een vCard. Dit is een website dat eruit ziet als een visitekaartje, maar waarbij er mogelijkheden zijn om via een klik meer informatie te verkrijgen.

Het is heel goed mogelijk dat je niet weet wat een online visitekaartje is en hoe dit er juist uitziet. Een voorbeeld van een online visitekaartje is www.loodgietertom.be. Als je de website bekijkt, zal je merken dat dit kaartje openschuift bij het aanklikken van een onderdeel.

X