Goedkoop adverteren

Goedkoop adverteren

Er zijn veel producten en diensten beschikbaar op het internet, daarom moet jij jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten. Om jouw bedrijf kenbaar te maken op het internet, doe je er goed aan om te adverteren. Dit is mogelijk op debestetips.com en vakantieplatform.com. De prijzen zijn hiervoor zo laag, dat goedkoop adverteren een feit is! Hierbij bestaan verschillende mogelijkheden, hetzij:

 • Gratis adverteren is mogelijk indien je
  • of zelf een uniek geschreven en kwalitatieve tekst indient, inclusief foto of figuur
  • of hiervoor in ruil iets tegenover staat (linkbuilding, producten testen, gratis verblijf, …)
 • Betalend, goedkoop adverteren is mogelijk, waarbij
  • ik de tekst schrijf, van toepassing op jouw product of dienst
  • er een bedrag van € 0,08 per woord wordt aangerekend
  • de tekst minstens 400 woorden bevat (meer woorden is beter voor zoekmachines)
  • er een foto aan de advertentie toegevoegd wordt
   • gratis indien de foto aangeleverd wordt
   • 5 euro indien de foto niet aangeleverd wordt
 • Gratis of goedkoop adverteren is mogelijk via één of meerdere artikels
 • Gratis of goedkoop adverteren is mogelijk via één of meerdere coupons
 • Gratis of goedkoop adverteren kan ingepland worden voor een langdurig partnerschap
 • Adult en casino zijn niet toegelaten

De inhoud die geplaatst wordt bij gratis of goedkoop adverteren, is altijd permanent. Dat betekent dat de advertentie of tekst nooit verwijderd wordt, tenzij jouw bedrijf niet meer actief is.

Een advertentie op DeBesteTips.com en Vakantieplatform.com is altijd in de vorm van tekst.

Adverteren: de voordelen

Er bestaan heel wat voordelen als je gaat adverteren via DeBesteTips.com of via Vakantieplatform.com. Aangezien jouw advertentie permanent is, staat deze altijd online. Je hoeft dus slechts 1 keer een klein bedrag te spenderen en de advertentie wordt nooit meer verwijderd! Uiteraard kan de advertentie verwijderd worden indien je dit wenst, of als je bedrijf of product niet meer actief is. Wat ook een mooi voordeel is, is dat je meer klanten krijgt door te adverteren, waardoor je uiteraard ook meer verkopen zal krijgen.

Gratis adverteren

Het grootste voordeel aan de mogelijkheid om te adverteren, is dat gratis adverteren mogelijk is. Hier moet je natuurlijk gebruik van maken als je geen budget hebt om te adverteren. De tekst die aangeleverd wordt, controleer ik uiteraard. Dit is om de kwaliteit van de websites te behouden. Daarom is het mogelijk dat ik de tekst in een lichte vorm aanpas, zodat deze zoekmachine vriendelijk wordt. Ook worden alle teksten gecontroleerd op dubbele inhoud. Dat betekent dat teksten die niet zelf geschreven werden, niet toegelaten worden om te publiceren.

Bij elke advertentie wordt er een foto of figuur toegevoegd. Deze kan zelf aangeleverd worden, als deze kwaliteitsvol is. Wanneer je geen goede foto bezit, koop ik een bijhorende foto of figuur aan. In dit geval bedragen de kosten 5 euro. Dan is gratis adverteren niet meer mogelijk, maar uiteraard is 5 euro nog zeer goedkoop!

Goedkoop adverteren

Goedkoop adverterenEen advertentie bevat altijd minstens 400 woorden en wordt aangerekend voor € 0,08 per woord, wat uiteraard heel goedkoop adverteren is doordat de advertentie nooit verwijderd wordt. Wanneer ik de advertentie schrijf, zet ik jouw product of dienst zo goed mogelijk in de kijker. Dit doe ik door de tekst te optimaliseren met een zoekwoord. Op die manier wordt jouw advertentie goed opgenomen in de zoekresultaten, zoals Google, Bing, Yahoo, … en verschijnt jouw advertentie dan ook in de zoekresultaten van deze zoekmachines. De advertentie wordt dus zoekmachine vriendelijk opgesteld.

Vervolgens voeg ik een foto of figuur toe aan de advertentie. Indien dit door jou aangeleverd wordt, is dit gratis. Deze foto mag uiteraard geen copyright bevatten om legaal te zijn. Als je geen foto bezit, koop ik een foto aan die bij jouw advertentie past. In dit geval bedragen de kosten 5 euro.

Dat betekent dus dat goedkoop adverteren al mogelijk is vanaf 32 euro (400 woorden * € 0,08 per woord) indien de foto zelf aangeleverd wordt. Wanneer de foto niet zelf aangerekend wordt, bedraagt dit 37 euro. Dit is natuurlijk erg goedkoop voor een advertentie die nooit meer verwijderd wordt!

Het volgende is zeer belangrijk om te weten: hoe meer advertenties je aanvraagt in 1 pakket, hoe goedkoper de prijs ervan!

X