FAQ – Veel gestelde vragen

Zeer belangrijk voor social media bestellingen! Je mag slechts 1 bestelling plaatsen voor dezelfde link op hetzelfde ogenblik. Plaats een volgende bestelling pas wanneer de vorige is afgerond!
Waarom moet je wachten tot je bestelling is afgerond voor het plaatsen van de volgende bestelling voor dezelfde link?

Als je verschillende bestellingen voor dezelfde link op hetzelfde ogenblik plaatst, dan ga je aantallen verliezen. Wacht steeds tot de vorige bestelling afgerond of voltooid is. Als je op hetzelfde ogenblik voor dezelfde link meerdere bestellingen plaatst, kunnen wij dit niet terugbetalen of annuleren, omdat ons systeem voor elke bestelling dezelfde kosten heeft. Van zodra een bestelling in het systeem zit, wordt deze in de wachtrij geplaatst en is het voor ons onmogelijk om deze uit de wachtrij te halen.

Bekijk dit met volgend voorbeeld

  • Stel, je hebt post A met 2000 likes
  • Je plaatst bestelling B voor 500 likes bij post A
  • Je plaatst bestelling C voor 1000 likes bij dezelfde post A, als bestelling B nog niet voltooid is
  • Het startaantal van beide bestellingen = 2000 likes
  • Bestelling B moet op 2500 likes komen (start = 2000 + 500 van de bestelling)
  • Bestelling C moet op 3000 likes komen (start = 2000 + 1000 van de bestelling)

Als je verschillende bestellingen voor dezelfde link op hetzelfde ogenblik plaatst, of als je de 2e plaatst als de 1e nog niet voltooid is, dan verlies je dus aantallen. Let hier dus heel goed mee op!

Dit geldt natuurlijk enkel voor bestellingen met dezelfde link.

Niet alle bestellingen worden automatisch gestart. Orders zoals likes en volgers worden in 99% van de gevallen automatisch gestart als alles correct is ingevoerd, zoals de juiste link of URL.

Wanneer is je bestelling voltooid?

Ongeveer 80% van onze bestellingen gaat automatisch door naar onze server en starten ook automatisch. Andere bestellingen worden manueel verwerkt, zoals: social media diensten via advertenties, visitekaartjes of andere grafische diensten, het instellen van de security plugin, website traffic, SEO diensten, linkbuilding, webdesign, copywriting, vertalingen, enzovoort. De bevestigingsmail die je ontvangt wanneer jouw bestelling is afgerond, wordt altijd manueel verzonden. Dit betekent dat het mogelijk is dat je bestelling vandaag is afgerond, maar dat je morgen of overmorgen pas een mail ontvangt dat je bestelling is afgerond.

X