Aanbiedingen en tips

Tips

Het internet staat boordevol aanbiedingen. Omdat ik zelf niet meer weet welke website de beste aanbiedingen en tips bezit, heb ik een eigen website opgericht met allerlei aanbiedingen die dagelijks geupdate worden. Deze aanbiedingen gaan over allerlei producten en diensten die onderverdeeld zijn in diverse rubrieken. De website heet “De Beste Tips”. Je kan hem bezoeken via: www.debestetips.com. Hetzelfde geldt voor vakantie aanbiedingen. Deze zijn te vinden via: www.vakantieplatform.com.

Logo De Beste Tips

DeBesteTips.com is gemaakt voor Nederlanders en Belgen, maar ook is er een website die enkel voor Belgen is gemaakt, namelijk: www.debestetips.be.

Aanbiedingen: dagelijkse updates

De aanbiedingen op DeBesteTips.com worden dagelijks geupdate. Ik selecteer telkens de beste promoties uit het aanbod dat ik van de verschillende partijen ontvang. Dagelijks krijg ik meer dan 50 aanbiedingen, waarvan ik een selectie op DeBesteTips.com plaats. Uiteraard zijn hier promoties bij die zeer interessant zijn, maar het omgekeerde is ook waar. Er worden namelijk ook aanbiedingen gecommuniceerd waarvan ik vind dat ze niet boeiend genoeg zijn. Deze worden dus niet op DeBesteTips.com gepubliceerd.

Aanbiedingen: voor Belgen en Nederlanders

AanbiedingenDe aanbiedingen die op DeBesteTips.com geplaatst worden, zijn beschikbaar voor zowel Nederlanders als Belgen. Dit komt doordat Belgen ook producten kunnen bestellen op Nederlandse webshops en Nederlanders op Belgische websites. Wel is het mogelijk dat bepaalde aanbiedingen enkel gelden voor inwoners van Nederland, of van België. Ook moet er steeds rekening gehouden worden met verzendkosten. Soms zijn deze gratis voor beide landen, maar vaak zijn ze betalend. Indien de verzendkosten betalend zijn, kan er mogelijk een ander bedrag aangerekend worden voor verzending naar België of Nederland. Er zijn promoties beschikbaar waarbij je kortingen krijgt tot wel 80%, maar ook is het mogelijk dat de prijsvermindering slechts 5% is. Aangezien de kortingen dagelijks kunnen veranderen, is het aan te raden om regelmatig terug te keren naar DeBesteTips.com!

De beste webshops en bedrijven

De aanbiedingen op DeBesteTips.com zijn verdeeld in diverse rubrieken. Dat betekent dat er heel wat soorten promoties beschikbaar zijn. Je kan aanbiedingen zoeken in rubrieken zoals: tuin, afvallen, dagaanbiedingen, schoenen, sieraden, solden, offertes, kortingscodes, lingerie, sport, supplementen, zwangerschap, outlet, kinderen en baby’s, kleding, lenzen en brillen, enzovoort. Om alle rubrieken te kennen, surf je best naar de website zelf.

Aanbiedingen en tipsAlles wat gepubliceerd wordt op DeBesteTips.com, is met goedkeuring van de bedrijven. Er wordt dus niets gepubliceerd waarmee een webshop of bedrijf niet akkoord is. Enkele voorbeelden van webshops en bedrijven waarvan aanbiedingen gepubliceerd worden, zijn: Microsoft Store, Bongo, MS Mode, Groupolitan, Euroflorist, L’Occitane, Peter Hahn, Philips, Pixmania, Touring Assistance, Unigro, Yves Rocher, Weight Watchers, Zooplus, InkClub, Kelkoo, s.Oliver, VistaPrint, Wehkamp, HEMA, Superdry, Ici Paris XL, Spartoo, Farmaline, Drogisterij.net, Viata, Relatieplanet, Dokter Online, Eci, Hans Anders, iBood, HCG Oral, JBL, Lenson, My M&M’s, Van Arendonk, OTTO, Medion, McGregor, Men at Work, Matrabike, Medpets, MegaGadgets, Proxis, Photobox, Shoe Discount, Vitadis, Zeb, enzovoort!

Als jij een bedrijf hebt en je wilt eveneens dat jouw bedrijf gepromoot wordt via één of meerdere aanbiedingen, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen!

X